Album release party winnaar 'The Clash Award 2016' Rock coverband MUCK

10 maa 2018 19:00 - 01:30h

Om de geboorte van het eerste album van MUCK ‘Burning Light’ te vieren, heeft MUCK twee top tributebands uitgenodigd: U2 by In the Name of en Joe Cocker by Joe Cover Band. 

Sporthal DOSC Den Dolder Den Dolder € 15,00
€ 20,00 dagkassa
KOPEN

Zaterdag 10 maart 2018 in tot concerthal omgebouwde Sporthal DOSC Den Dolder nieuw hoogtepunt Dolderse band

Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2015/2016' in een volgepakt Klokgebouw in Eindhoven verdiende 4-mans Rock coverband MUCK uit Den Dolder naast de eeuwige roem ook een CD-contract. Met producer John Van den Borne werd een album met 7 eigen nummers, opgenomen in de studio’s van The BOX Records in Katwijk en gemixed/gemasterd in de befaamde Sound Vision Studio in Arnhem. Het resultaat is ‘Burning Light’, het eerste album van MUCK dat is ontstaan uit een voorliefde voor analoge Pop/Rock muziek en geïnspireerd op bands als Queen, Dire Straits, The Eagles en Crosby, Stills, Nash & Young. Met volle overgave en toewijding vertelt ieder nummer haar eigen verhaal. Op ‘Burning Light’ staan nummers die je raken! Subtiele arrangementen en fenomenale meerstemmige samenzang geven de band een unieke eigen sound. Met intensieve plugging in Nederland wordt getracht het album optimaal te presenteren aan alle radio en tv-stations en om het in de diverse hitlijsten te krijgen. 

‘Burning Light’
‘Burning Light’ is een album met eigen werk, gebaseerd op belangrijke gebeurtenissen en emoties uit het dagelijks leven. Het gevoelige All Alone en het meeslepende Fall Down, maar ook het stevige nummer Unbearable en natuurlijk de titelsong ‘Burning Light’ maken dit album nu al onmisbaar in je platencollectie. 

Deelname aan The Clash of the Cover Bands
Met haar deelname aan 'The Clash of the Cover Bands' profiteerde MUCK optimaal van de mogelijkheden die deze grootste bandcompetitie van de Benelux aan coverbands biedt om zowel muzikaal als ook in de presentatie en uitstraling zich door te ontwikkelen tot een topband. Met haar zegetocht op de beste podia van de Benelux zoals o.a. PARADISO Amsterdam en Podium de Vorstin in Hilversum, wist MUCK een grote schare fans op te bouwen, waarmee ze uiteindelijk beslag wist te leggen op de zeer verdiende hoofdprijs: 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2015/2016' met o.a. CD-contract.

Om de geboorte van ‘Burning Light’ te vieren, heeft MUCK twee top tributebands uitgenodigd die hun kunnen ook op het heilige podium van PARADISO ruim hebben laten zien en horen tijdens hun deelname aan ‘The Clash of the Cover Bands’ nl. U2 by In the Name of en Joe Cocker by Joe Cover Band. Beide bands spelen alle hits en de beste albumnummers van resp. U2 en Joe Cocker en zorgen voor een ultieme live beleving. Naast dat MUCK natuurlijk haar nieuwe eigen nummers ten gehore zal brengen, speelt ze ook een full show met de beste Classic Rock covers aller tijden.


Sporthal DOSC Den Dolder, Willem Arntszlaan 96 in Den Dolder, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 20.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- via onze eigen webshop.
Tickets dagkassa: € 20,-.

Fysieke kaartvoorverkoop:
- Eetcafé de Egelantier, Dolderseweg 146 Den Dolder (alleen contante verkoop)
- The Readshop, Dolderseweg 91a Den Dolder
- Cafetaria Dolle Dries, Pleineslaan 17 Den Dolder
- Rijwielhandel van Amerongen, Pleineslaan 50 Den Dolder