LEGENDS of ROCK Tribute Festival met Coldplay, U2 en Barking Bruce

27 okt 2018 20:00 - 01:00h

Dynamisch Rock spektakel met Coldplay by The Scientists (NL), U2 by In the Name of (NL) en de in de regio wereldberoemde Rock coverband Barking Bruce met hits zoals o.a. Clocks, Viva La Vida, With Or Without You, Where The Streets Have No Name.

Café Zaal 't Centrum Rijkevorsel (B) € 12,00
€ 17,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 27 oktober a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Café Zaal 't Centrum in Rijkevorsel voor een dynamisch Rock spektakel met Coldplay by The Scientists (NL), U2 by In the Name of (NL) en de in de regio wereldberoemde Rock coverband Barking Bruce - The Ultimate Rock Experience. Alle hits zoals o.a. Clocks, Viva La Vida, With Or Without You, Where The Streets Have No Name en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. De lokale helden van Rock coverband Barking Bruce spelen een dynamische full show met de grootste Pop & Rock hits van de afgelopen 30 jaar en bezorgen het publiek ‘The Ultimate Rock Experience’.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met de internationale Coldplay by The Scientists (NL), U2 by In the Name of (NL) en Barking Bruce - The Ultimate Rock Experience is dit voor de liefhebbers een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Coldplay by The Scientists (NL)
Coldplay tribute The Scientists bestaat uit vier gepassioneerde topmuzikanten die de specifieke Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. Met een dynamische podiumpresentatie, ondersteund door een spectaculaire lichtshow, zorgt The Scientists voor de ultieme Coldplay-ervaring. Wereldhits als Speed of Sound, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist, Fix You, Paradise en Magic worden afgewisseld met de beste nummers van o.a. Coldplay’s debuutalbum ‘Parachutes’, haar definitieve doorbraak ‘A Rush of Blood To The Head’ (2002), het album ‘X&Y’, dat in 16 landen op No.1 kwam en ‘Viva la Vida or Death and All His Friends’ waarmee de Britse superband meerdere Grammy’s won. Voor de liefhebbers van Coldplay een absolute must!

U2 by In the Name of (NL)
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

The Ultimate Rock Experience by Barking Bruce
Er zijn van die bands waarbij je op voorhand weet dat je iets goed krijgt. De energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net die nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. Denk aan een stevige Pearl jam klassieker, een Beastie Boys track waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en een dikke hit van Rihanna met een zeer verrassende twist. De band serveert stevige grunge, punkrock en hiphop moeiteloos met een smakelijke Barking Bruce saus aan het publiek. Rockfeest gegarandeerd! Omdat Barking Bruce louter uit ervaren ras-muzikanten bestaat die de liefde voor alles dat rockt voorop hebben staan, zijn de shows van deze band een orgie van energie en enthousiasme. Ingekleurd met rook- en lichteffecten en bovenal een dijk van een podiumpresentatie. De strakke set en overtuigende live performance maakte Barking Bruce de overtuigende winnaar van de roemruchte The Clash of the Cover Bands (2015), waarmee het vijftal zich tot de beste coverformatie van de Benelux mag rekenen. Een grip uit het repertoire laat verder tracks zien van o.a. U2, Kings of Leon, Green Day, Blur, MUSE en Deus. Met een flinke bak live-ervaring van alle leden in de pocket weet je het al op voorhand: waar Barking Bruce komt, gaat het publiek nog lang niet naar huis…

Café Zaal 't Centrum, Dorp 21, in Rijkevorsel, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 21.00 uur.

Tickets voorverkoop: € 12,- 
Early Bird-tickets: € 10,- (uitverkocht)
Tickets dagkassa: € 17,-
Fysieke kaartverkoop bij: PRESS SHOP en Café Zaal 't Centrum, Dorp 21, in Rijkevorsel