LEGENDS of ROCK Tribute Festival met Metallica, AC/DC, MUSE en KOYLE

19 mei 2018 19:00 - 02:00h

Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Plug In Baby en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

Café Zaal 't Centrum Rijkevorsel (B) € 12,00
€ 17,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 19 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Café Zaal 't Centrum in Rijkevorsel voor een dynamisch Rock spektakel met Metallica by Present Danger (NL), AC/DC by Thunderstruck, MUSE by The MUSE Experience (NL) en KOYLE - The Ultimate Rock Experience. Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Plug In Baby en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met de internationale Metallica by Present Danger (NL), AC/DC by Thunderstruck, MUSE by The MUSE Experience (NL) en KOYLE - The Ultimate Rock Experience is dit voor de liefhebbers een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Metallica by Present Danger (NL)
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!'. Dit werd een groot succes voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, MEZZ Breda, Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en PARADISO Amsterdam werden aangedaan. Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in stadion de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de Award van beste gitarist in ontvangst nemen. Sindsdien speelt Present Danger in het hoogste segment van de tribute festivals in de Benelux en Duitsland. De prijs voor het winnen van The Clash of the Cover Bands was onder meer de opname van een single met videoclip. Dit resulteerde zelfs in een tweetal single-opnames met de eigen nummers: Dark Visions / Alcohol en Iron Rain / Freeze To Death. Met beide single's werd een MEGA Top 100 notering behaald in respectievelijk 2009 en 2010. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

AC/DC by Thunderstruck
5 gerenommeerde Belgische muzikanten hebben hun gezamenlijke passie voor AC/DC gestoken in een ode aan deze Australische wereldband. Het resultaat is een dynamisch eerbetoon aan AC/DC waarin de specifieke sounds, virtuoze gitaarsolo’s en de tomeloze energie van het origineel de belangrijkste ingrediënten zijn voor spectaculaire uitvoeringen van wereldhits als o.a. Whole Lotta Rosie, Highway To Hell, Let There Be Rock en natuurlijk Thunderstruck, met daarbij de beste albumnummers. Een optreden van Thunderstruck geeft het publiek de ultieme live beleving AC/DC, één van de meest bepalende bands uit onze Rock geschiedenis.

MUSE by The MUSE Experience (NL)
De Engelse superband MUSE staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

The Ultimate Rock Experience by KOYLE
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.

Café Zaal 't Centrum, Dorp 21, in Rijkevorsel, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 12,- via onze eigen webshop.
Tickets dagkassa: € 17,-
Fysieke kaartverkoop bij: Café Zaal 't Centrum, Dorp 21, in Rijkevorsel