LEGENDS of ROCK Tribute Festival met MUSE, U2, Coldplay en The Streets

03 nov 2018 16:00 - 02:00h

Met MUSE by The MUSE Experience, U2 by In the Name of, Coldplay by The Scientists en Rock coverband The Streets is dit voor de liefhebbers een Pop/Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Sporthal MFC De Kreek Kerkdriel € 12,50
€ 20,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 3 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour wederom naar de tot Rocktempel omgebouwde sporthal MFC De Kreek in Kerkdriel voor een spetterend Mega Pop/Rock spektakel. Met de beste tributes van MUSE, U2, Coldplay en Special Guest de lokale muzikale helden van Rock coverband The Streets, een XL podium, mega lichtshow, etc. en veel special effects wordt ook deze editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour een aaneenschakeling van dynamische Rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! Een waar international food-eiland, een diversiteit aan merchandise stands, tattoo artists, barbershop, etc. maken dit indoorfestival helemaal compleet.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale (tribute)bands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met MUSE by The MUSE Experience, U2 by In the Name of, Coldplay by The Scientists en Rock coverband The Streets is dit voor de liefhebbers een Pop/Rock-ervaring van het hoogste niveau. 

MUSE by The MUSE Experience 
De Engelse superband MUSE staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven. 

U2 by In the Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday

Coldplay by The Scientists
Coldplay tribute The Scientists bestaat uit vier gepassioneerde topmuzikanten die de specifieke Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. Met een dynamische podiumpresentatie, ondersteund door een spectaculaire lichtshow, zorgt The Scientists voor de ultieme Coldplay-ervaring. Wereldhits als Speed of Sound, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist, Fix You, Paradise en Magic worden afgewisseld met de beste nummers van o.a. Coldplay’s debuutalbum ‘Parachutes’, haar definitieve doorbraak ‘A Rush of Blood To The Head’ (2002), het album ‘X&Y’, dat in 16 landen op No.1 kwam en ‘Viva la Vida or Death and All His Friends’ waarmee de Britse superband meerdere Grammy’s won. Voor de liefhebbers van Coldplay een absolute must!

The Streets – No Ordinairy Rock coverband
Wie had in 2011 gedacht dat Rock coverband The Streets uit Kerkdriel ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen. De vier muzikanten zelf in ieder geval niet. Een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Maar nu mag The Streets zich de beste coverband van de Benelux noemen. Dit alles ná het winnen van de finale van The Clash of the Cover Bands in Poptempel PARADISO Amsterdam in juli 2017. The Streets is een Rock coverband uit Kerkdriel. Niet de standaard classics, maar nét die andere covers worden in een dampende liveshow op je afgevuurd. Eigen interpretaties van de grootste hits van o.a. Rammstein, Limp Bizkit, Metallica, Papa Roach, MUSE, Korn, Faith no More, Motörhead, Rage Against the Machine en meer… The Streets, ontstaan in 2011, is een 4-mans formatie met een uitgesproken voorliefde voor Rock. Met diverse achtergronden (o.a. Soul, Pop, Metal, Nederlandstalig) zijn de vier heren al jaren een begrip in de coverscene. In de afgelopen jaren vestigde The Streets haar naam met o.a. een optreden in het voorprogramma van De Dijk, rockte in diverse cafés en pubs in Nederland het dak eraf en toerden door Duitsland, Zwitserland en in 2015 zelfs door Engeland en Schotland! De band brengt een ongelooflijk hoog entertainmentgehalte en straalt energie, dynamiek en aanstekelijk plezier uit. In 2016 was de band klaar voor de volgende stap en zocht het avontuur in ‘The Clash of the Cover Bands’ wat uiteindelijk resulteerde in overtuigende overwinning tijdens alle voorrondes en tijdens de Grand Finale in Poptempel PARADISO.


Sporthal MFC De Kreek, Wilgenpas 2, in Kerkdriel opent op zaterdag 3 november a.s. om 16.00 uur haar deuren, het programma start om 16.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- via onze eigen webshop. Early bird-ticket: € 12,50 (beperkt beschikbaar).
Tickets dagkassa: € 20,-.

Fysieke voorverkoop:
- De Kreek, Wilgenpas 2 te Kerkdriel
- Primera, De Haar 40 te Ammerzoden en Gasthuisstraat 21 te Kerkdriel
- De &Shop, Kerkstraat 118 te Kerkdriel
- Coop Den Boer, Burgemeester van Randwijckstraat 21 te Rossum