LEGENDS of ROCK Tribute Festival met o.a. Metallica, Volbeat, Ronnie James Dio

13 okt 2018 19:00 - 02:00h

Dynamisch Rock spektakel met Metallica by Back in Blackened, Iron Maiden by Harris, Volbeat by VOLBEER, Ronnie James Dio by The Dutch Disciples en KOYLE - The Ultimate Rock Experience.

Moonlight Music Hall Diest (B) € 12,00
€ 17,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 13 oktober a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Moonlight Music Hall in Diest voor een dynamisch Rock spektakel met Metallica by Back in Blackened, Iron Maiden by Harris, Volbeat by VOLBEER, Ronnie James Dio by The Dutch Disciples en KOYLE - The Ultimate Rock Experience. Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, Run To The Hills, Sad Man's Tongue, Since You've Been Gone en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Special Guest Rock coverband KOYLE speelt een niet te evenaren show met de grootste Rock hits van de afgelopen 30 jaar en bezorgen het publiek ‘The Ultimate Rock Experience’.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met de internationale Metallica by Back in Blackened, Iron Maiden by Harris, Volbeat by VOLBEER, Ronnie James Dio by The Dutch Disciples en KOYLE - The Ultimate Rock Experience is dit voor de liefhebbers een Rock-ervaring van het hoogste niveau. 

Metallica by Back in Blackened
Reeds meer dan 20 jaar staat Belgisch meest populaire Rock coverband KOYLE op de mooiste en grootste podia van allerhande Rock events en festivals in binnen- en buitenland. De KOYLE trein dendert nog steeds op volle vaart door en elke gig blijft een feest. Dus dachten de vijf mannen: tijd voor een extra project, iets dat ons allen na aan het hart ligt: A Tribute to Metallica… zonder twijfel één van de beste Metal bands ooit! One, Master Of Puppets, Nothing Else Matters, Enter Sandman, For Whom The Bell Tolls, Sad But True… dit alles ondersteund door de bekende special effects voor de specifieke Metallica-beleving. Laat je meevoeren met een indrukwekkende show vol hits, professioneel gebracht en powered by KOYLE!!! 

Iron Maiden by Harris
De bandleden zullen voor weinigen onder ons nog onbekenden zijn. John, Gerard, Gert-Jan, Hans en Mark hebben inmiddels een muzikale historie om een puntje aan te zuigen. De meesten onder jullie zullen hen kennen onder de bandnaam Parris, de Thin Lizzy Tribute van de Lage Landen. Bestaan die dan niet meer? Tuurlijk wel! Maar de heren zijn nu eenmaal muzikanten van het eerste uur, spelen in taloze andere bands, projecten en het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Een beetje rocker is opgegroeid met Iron Maiden en zo ook de mannen van Parris. En zo geschiedde het tijdens een repetitie dat er ‘just for kicks’ eens een nummer van Iron Maiden werd ingezet. Er gingen enkele repetities overheen en telkens weer kwam die behoefte om weer eens een nummer van Maiden in te zetten. En dat smaakte naar meer... De beer was los! Dat resulteerde uiteindelijk in Harris. Voor wie de mannen van Parris al eens aan het werk heeft gezien, zal het geen verrassing zijn dat ook bij Harris het dak er af zal gaan. Het is weliswaar een nieuwe weg die de heren bewandelen maar na zoveel jaren met elkaar te spelen kan het niet anders dan dat deze band een statement gaat maken in tributeland. HARRIS ROCKS! 

Volbeat by VOLBEER
Counting all the assholes in the room… and we are definitely not alone! After a six month hiatus, the most notorious Dutch VOLBEAT tribute band is back, rising like a phoenix from its ashes. VOLBEER is back and ready to rumble! Founding member, vocalist and bass player Rob Slegers is now joined by guitar gunslingers Kyle Schoutrop and Goof Veelen, with Ken Poels on drums completing the four piece rockabilly metal machine, ready to seal the deal. Playing both new and old VOLBEAT smashes, thrashes and hits, expect a energy packed, beer fueled heavy metal party coming to a town near you! 

Ronnie James Dio by The Dutch Disciples
Tribute to één van de beste ‘Voices of Rock’: Mr. Ronnie James Dio. The Dutch Disciples is een project van Praying Mantis & AYREON zanger John Jaycee Cuijpers. Hij zingt in meerdere tributebands, maar zijn hart ligt nog steeds bij één van zijn grootste voorbeelden: Ronnie James Dio. Deze band werd pas medio 2017 opgericht en wil jullie er graag van overtuigen dat de muziek van Rainbow, Black Sabbath en DIO uit de Ronnie James Dio periode nog steeds uniek is en echte klassiekers zijn!!

The Ultimate Rock Experience by KOYLE 
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.


Moonlight Music Hall, Nijverheidslaan 7 in Diest, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 12,- 
Early bird-tickets: € 10,- (UITVERKOCHT)
Tickets dagkassa: € 17,-
Fysieke kaartverkoop bij: PRESS SHOP, Moonlight Music Hall, Nijverheidslaan 7 in Diest en Dozie's Pub, Gemeenteplein 17 in Lummen