LEGENDS of ROCK Tribute Festival: o.a. Metallica, Guns N' Roses en Barking Bruce

20 apr 2019 19:00 - 02:00h

Zaal De Ark gastheer voor Monsters of Rock spektakel met AC/DC, Metallica, Guns N' Roses en de in de regio wereldberoemde special guest Rock coverband Barking Bruce.

Zaal De Ark Wuustwezel (B) € 15,00
€ 20,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 20 april a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal De Ark in Wuustwezel voor een Monsters of Rock spektakel met AC/DC by High Voltage, Metallica by MetalmaniA, Guns N' Roses by Slash N' Roses en de in de regio wereldberoemde special guest Rock coverband Barking Bruce. Niet alleen alle hits zoals o.a. Whole Lotta Rosie, Nothing Else Matters en Paradise City, maar ook de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. De regionale helden van Rock coverband Barking Bruce spelen een dynamische full show met de grootste Pop & Rock hits van de afgelopen 30 jaar en bezorgen het publiek ‘The Ultimate Rock Experience’.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage, Metallica by MetalmaniA, Guns N' Roses by Slash N' Roses en Rock coverband Barking Bruce is dit voor de liefhebbers een onvergetelijke Rock-ervaring van het hoogste niveau.

AC/DC by High Voltage 
Na haar oprichting in 1992 heeft High Voltage zich bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Al 19 jaar speelt de band de podia plat en doet zij het publiek herinneren aan avonden vol zwetende, pure Rock ’n Roll. Dankzij haar intensieve optredens heeft de band al overal furore gemaakt! Zo is bijvoorbeeld haar versie van Whole Lotta Rosie door het Franse Hard Rock Magazine uitgekozen om deel uit te maken van hun AC/DC tribute CD, begeleidt door de volgende opmerking: "Deze Belgische band zou AC/DC kunnen vervangen zonder dat het publiek het in de gaten zou hebben." (HRM Oktober 2000). De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To Hell, Let There Be Rock, Whole Lotta Rosie, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock kan ook gespeeld worden met complete kanonnenshow! Daarbij speelt de band ook de minder bekende nummers zoals Go Down, Gone Shootin’, What’s Next To The Moon of Touch Too Much. Als je een dergelijke setlist combineert met een explosieve rockshow, krijg je gegarandeerd een hoogst memorabele avond! Met meer dan 600 optredens in de afgelopen jaren, heeft de band dus een stevige reputatie kunnen opbouwen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en België.

Metallica by MetalmaniA
“Geïnspireerd door Metallica,  gebracht met hart en ziel.”
De 5 metalpuristen van MetalmaniA kunnen nu al terugkijken op jarenlange muzikale ervaring op het hoogste niveau door verschillende succesvolle muziekprojecten die hen gebracht heeft waar men nu staat. MetalmaniA gaat voor authenticiteit gecombineerd met een no-nonsense attitude. Ken je het gevoel wanneer al jouw energie naar iets toe gaat waar je op dat specifiek moment mee bezig bent? Je raakt zo gebiologeerd dat je als het ware in een hypnose rollercoaster terechtkomt... Vastberaden en niets of niemand kan jou van jouw stuk brengen... De ongeremde energie die vrijkomt in dat pure moment noemen wij de ‘mania’ en dit is exact waar de heren van MetalmaniA voor staan! Vijf oude rotten in het vak nemen je mee op een energieke reis door de rijke muziekgeschiedenis van ‘s werelds invloedrijkste en ‘grootste metalband allertijden’: Metallica. Naast alle wereldhits zoals Nothing Else Matters, Enter Sandman, Whiskey In The Jar en One brengt MetalmaniA ook de beste albumpareltjes en bezorgt daarmee de liefhebbers de ultieme Metallica-beleving!

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

The Ultimate Rock Experience by Barking Bruce 
Er zijn van die bands waarbij je op voorhand weet dat je iets goed krijgt. De energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net die nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. Denk aan een stevige Pearl jam klassieker, een Beastie Boys track waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en een dikke hit van Rihanna met een zeer verrassende twist. De band serveert stevige grunge, punkrock en hiphop moeiteloos met een smakelijke Barking Bruce saus aan het publiek. Rockfeest gegarandeerd! Omdat Barking Bruce louter uit ervaren ras-muzikanten bestaat die de liefde voor alles dat rockt voorop hebben staan, zijn de shows van deze band een orgie van energie en enthousiasme. Ingekleurd met rook- en lichteffecten en bovenal een dijk van een podiumpresentatie. De strakke set en overtuigende live performance maakte Barking Bruce de overtuigende winnaar van de roemruchte The Clash of the Cover Bands (2015), waarmee het vijftal zich tot de beste coverformatie van de Benelux mag rekenen. Een grip uit het repertoire laat verder tracks zien van o.a. U2, Kings of Leon, Green Day, Blur, MUSE en Deus. Met een flinke bak live-ervaring van alle leden in de pocket weet je het al op voorhand: waar Barking Bruce komt, gaat het publiek nog lang niet naar huis…

Zaal De Ark, Achter d'Hoven 63 in Wuustwezel, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- 
Early bird-tickets: € 12,50 - uitverkocht
Tickets dagkassa: € 20,-
Fysieke voorverkoop: Zaal De Ark en Press Shop