LEGENDS of ROCK Tribute Tour: AC/DC, Metallica, Guns N' Roses en Foo Fighters

03 nov 2018 13:36 - 13:36h

AC/DC by ACinDC (BE), Metallica by Damaged Justice, Guns N' Roses by Hollywood Rose (HU) en Foo Fighters by Monkey Wrench zorgen voor een onvergetelijke ervaring van het hoogste niveau.

Hal Vermaire Breezand € 20,00
€ 25,00 dagkassa
KOPEN

S.N.I.P. Muziek & Entertainment heeft de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar 'Het Grote Bonte Schuurfeest: MONSTERS of ROCK' in Hal Vermaire Breezand gehaald en presenteert op zaterdag 3 november a.s. voor een dynamisch live muziek spektakel met AC/DC by ACinDC (BE), Metallica by Damaged Justice, Guns N' Roses by Hollywood Rose (HU) en Foo Fighters by Monkey Wrench. Alle hits zoals o.a. Whole Lotta Rosie, Enter Sandman, Paradise City, The Pretender en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by ACinDC (BE), Metallica by Damaged Justice, Guns N' Roses by Hollywood Rose en Foo Fighters by Monkey Wrench is dit voor de liefhebbers een onvergetelijke ervaring van het hoogste niveau.

AC/DC by ACinDC (BE)
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland/België met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… En festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.

Metallica by Damaged Justice
Damaged Justice timmert hard aan de weg. En dat betekent ook werken aan grote live-shows! Samen met een productieteam ontwikkelden de rockers een XL-show waarin behalve een subliem geluid, ook veel aandacht besteed wordt aan de visuele aspecten. Damaged Justice is de band die regelmatig één van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze léven Metallica! Begonnen op hun 11e, spelen ze inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precisie en vol passie en overgave, de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven. Damaged Justice is een echte festival- en zalenband. De rockers bestormen het ene na het andere podium in binnen- en buitenland: Oerrock, Dokkum Open Air, De Veenhoop, Frogrock, Waldpyktreffen, SteenGoed Festival, FreezeForze, e.v.a. Deze ervaren Metallica-virtuozen draaien nergens hun hand voor om.

Guns N’ Roses by Hollywood Rose (HU)
Hollywood Rose is rock 'n' rolling since 2003 to play all those famous Guns N' Roses songs all over Europe. Luckily they had the possibility to hit the stage at bigger festivals, road shows, motorbike weekends, Rock clubs etc. In the past 13 years the band showed it’s talent in 15 different European countries. They had the chance to open many worldwide known bands (Twisted Sister, Billy Idol etc.) and of course they played on the same greatest festivals as other huge bands (Motörhead, Dream Theater, Machine Head, Offspring, Judas Priest). Even nowadays they stand on stage yearly 90-120 times. So in the past years they had about 1000 concerts and they are still planning on rockin' the world.

Foo Fighters by Monkey Wrench
De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden...zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het één van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet eens over het aantal decibellen die je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey Wrench gaat dat niet anders. Monkey Wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze Rock en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van... Foo Fighters.

Hal Vermaire, Kreekweg 6 in Breezand, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 20,- via www.sniproductions.nl 
Tickets dagkassa: € 25,-

Fysieke kaartverkoop:
- Sigarenmagazijn Jeanette – Anna Paulowna
- Bar de Dorstvlegel – Breezand
- Eetcafé de Witte Brug – Breezand
- Vermaire – Breezand
- Dorpscafé Koenen – Julianadorp