LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Het Podium in Hoogeveen: AC/DC

07 jul 2018 20:00 - 01:00h

In een serie van 4 LEGENDS of ROCK Tribute Nights zorgen onze No.1 tributebands voor weergaloze shows in Hoogeveen. Deze avond een dynamische show van AC/DC by ACinDC.

Het Podium Hoogeveen € 15,00
€ 17,50 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 7 juli presenteert Het Podium in Hoogeveen i.s.m. Artists & Bands Bookings de tweede LEGENDS of ROCK Tribute Night van een serie van vier. Op deze unieke avonden zorgen No.1 tributebands voor weergaloze shows met op zaterdag 16 juni Metallica, zaterdag 7 juli AC/DC, zaterdag 13 oktober Guns N' Roses en op zaterdag 8 december a tribute to Iron Maiden. Wereldhits als o.a. Nothing Else Matters, Whole Lotta RosieParadise City en The Number Of The Beast en de beste albumsongs van deze wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, AC/DC by ACinDC (BE), Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Powerslave zijn dit voor de liefhebbers ultieme ervaringen van het hoogste niveau.

zaterdag 7 juli:

AC/DC by ACinDC (BE)
AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland/België met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, Bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Brian Johnson in de persoon van Wouter Kerkhofs (High Voltage) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… En festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.

Cave Canem – akoestische Rock coverband
Erg diverse band, opgericht in 2010 door Frank Bremer en Jarnick Hulzebos. In 2013 besloot de band zich te richten op akoestische  rock covers van de '50s tot het heden. Denk hierbij aan klassiekers zoals 'Country Roads' van John Denver, maar ook andere muziekgenres zoals 'Alive' van Pearl Jam. Cave Canem heeft vele optredens achter de rug, waardoor gesteld kan worden dat de jongens meer dan genoeg podiumervaring hebben opgedaan om er een mooi feestje van te kunnen maken!

Het Podium, Schutstraat 43 in Hoogeveen, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- via www.hetpodium.nl en onze eigen webshop.
Tickets dagkassa: € 17,50
Fysieke voorverkoop: Theater de Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen (op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 15.00 uur.)