LEGENDS of ROCK Tribute Tour met AC/DC, Metallica, Guns N' Roses, KOYLE

10 jun 2017 19:00 - 03:00h

Dynamisch Monsters of Rock spektakel met AC/DC by AC/DC UK (GB), Metallica by MagneticA, Guns N' Roses by Slash N' Roses (NL) en KOYLE - The Ultimate Rock Experience. 

Zaal Den Amer Diest € 9,00
€ 14,00 dagkassa
KOPEN

LEGENDS of ROCK Tribute Festival met AC/DC, Metallica, Guns N' Roses en KOYLE - The Ultimate Rock Experience

Op zaterdag 10 juni a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal Den Amer in Diest voor een dynamisch Monsters of Rock spektakel met AC/DC by AC/DC UK (GB), Metallica by MagneticA, Guns N' Roses by Slash N' Roses (NL) en KOYLE - The Ultimate Rock Experience. Alle hits zoals o.a. Whole Lotta Rosie, Nothing Else Matters, Paradise City en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met de internationale AC/DC by AC/DC UK (GB), Metallica by MagneticA, Guns N' Roses by Slash N' Roses en KOYLE - The Ultimate Rock Experience is dit voor de liefhebbers een Monsters of Rock-ervaring van het hoogste niveau.

AC/DC by AC/DC UK (GB)
Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance en aan het feit dat zowel Bon Scott als Brian Johnson de revue passeren. Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber. AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club spelen als op een gigantisch festival. Zo speelden ze o.a. op CoverFest (PL), Paaspop / Grolsch Festival (NL), Mockfest / Tribfest / Mathew Street Festival (UK), maar ook in historische zalen als the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC. AC/DC UK heeft ‘the looks’, ‘the sound’ en ‘the attitude’ van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC!

Metallica by MagneticA (B)
Metallica tribute MagneticA heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de No.1 van de Benelux. Niet alleen de virtuoze muzikaliteit en de dynamische live performance evenaren het origineel, tot in de diepste nuances zijn ook de sounds uitgezocht en bepaald, waardoor het publiek de ultieme Metallica beleving kan ondergaan. Zelfs de backline is gelijk aan het origineel. Ondersteund door dezelfde special effects die de live shows van Metallica uniek maken staat met MagneticA de meest geperfectioneerde Metallica tribute op het podium met nummers als One, Nothing Else Matters en Enter Sandman.

Guns N' Roses/Slash by Slash N' Roses (NL)
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat de grootste hits van Guns N' Roses als o.a. Paradise City, November Rain, Sweet Child O'Mine, Live & Let Die en is verder gebaseerd op de meest recente tournee van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Daarnaast komen ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder. Slash N’ Roses staat voor de authentieke sound en de beleving van een echte Guns N' Roses/Slash show. De performance staat als een huis, de muzikale details kloppen en de passie spat er van af! Dát is Slash N’ Roses!

The Ultimate Rock Experience by KOYLE (B)
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.


Zaal Den Amer, Nijverheidslaan 24 in Diest, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 20.00 uur.
Tickets voorverkoop: € 9,- via onze eigen webshop en € 12,- (incl. servicekosten) via www.ccdiest.be.
Fysieke kaartverkoop (€ 12,-) bij Zaal Den Amer, Nijverheidslaan 24 in Diest en Adams Muziekcentrale, Halensebaan 157 in Diest.
Tickets dagkassa: € 14,-.