LEGENDS of ROCK Tribute Tour met o.a. AC/DC en Guns N' Roses

28 okt 2016 19:30 - 02:00h

Monsters of Rock spektakel met AC/DC tribute AC/DC UK, Guns N’ Roses/Slash tribute Slash N’ Roses, Metallica tribute MagneticA en Rock coverband KOYLE dat Zaal Holvenia in het Belgische Geel op z'n grondvesten zal doen schudden! 

Zaal Holvenia Geel (B) € 9,00
€ 14,00 dagkassa
KOPEN

Op vrijdag 28 oktober a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal Holvenia in Geel (B) voor een Monsters of Rock spektakel met AC/DC by AC/DC UK, Guns N’ Roses/Slash by Slash N’ Roses, Metallica by MagneticA en Rock coverband KOYLE.

Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance en aan het feit dat zowel Bon Scott als Brian Johnson de revue passeren.
Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders.

De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber.

AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club spelen als op een gigantisch festival. Zo speelden ze o.a. op CoverFest (PL), Paaspop / Grolsch Festival (NL), Mockfest / Tribfest / Mathew Street Festival (UK), maar ook in historische zalen als the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC.
AC/DC UK heeft ‘the looks’, ‘the sound’ en ‘the attitude’ van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC!

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N' Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. 

De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N' Roses als Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O'Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij.

Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

Metallica tribute MagneticA heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de No.1 van de Benelux. Niet alleen de virtuoze muzikaliteit en de dynamische live performance evenaren het origineel. Tot in de diepste nuances zijn de sounds uitgezocht en bepaald zodat het publiek de ultieme Metallica beleving kan ondergaan. Zelfs de backline is dezelfde als het origineel. Ondersteund door dezelfde special effects die de live shows van Metallica uniek maken staat met MagneticA de meest geperfectioneerde Metallica tribute op het podium met nummers als o.a. One, Nothing Else Matters en Enter Sandman. Een indrukwekkende show voor op de betere festivals en poppodia, maar met dezelfde passie en beleving speelt MagneticA in een café of jongerencentrum.

Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite. 

Zaal Holvenia (Kapelstraat 16, 2440  Geel, België) opent haar deuren om 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.
Op de dag van het event zijn er alleen kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa van Zaal Holvenia.