LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Simple Minds

17 dec 2017 16:00 - 20:30h

No.1 Simple Minds tribute '1984' zorgt voor een weergaloze Simple Minds Experience met wereldhits als o.a. Don’t You Forget About MeAlive And KickingBelfast Child en Promised You A Miracle.

Café P79 Den Bosch € 7,50
€ 12,50 dagkassa
KOPEN

Op zondag 17 december a.s. presenteert Café P79 in Den Bosch i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 Simple Minds tribute '1984' voor een weergaloze Simple Minds Experience met wereldhits als o.a. Don’t You (Forget About Me)Alive And KickingBelfast Child en Promised You A Miracle en de beste albumsongs van genoemde wereldband zullen door deze No.1 tributeband op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Simple Minds by 1984 is dit voor de liefhebbers een ultieme ervaring van het hoogste niveau.

Simple Minds by 1984
De vijf mannen van 1984 kruipen al een decennium lang in de huid van hun idolen: Simple Minds. Deze No.1 Simple Minds tribute band heeft in de loop der jaren een ongekende reputatie opgebouwd en al menig podium mogen veroveren waaronder Leidseplein LIVE en Melkweg in Amsterdam, Metropool in Hengelo, 013 in Tilburg en MEZZ in Breda. Ook in België is 1984 geregeld te gast en afgelopen jaar werd het grootste tribute festival van Europa, TribFest in Engeland, aan dit lijstje toegevoegd. Een optreden van 1984 kenmerkt zich door het zowel qua sound als qua energieniveau benaderen van de Simple Minds anno 1984. Uiteraard worden alle hits gespeeld, zoals o.a. Don’t You (Forget About Me)Alive And KickingBelfast Child en Promised You A Miracle, maar deze worden aangevuld met vele andere wereldhits en new wave 'albumpareltjes' uit hun rijke oeuvre. De combinatie van het inlevingsvermogen van de leadzanger, de energie van de instrumentalisten en de unieke sounds alsof je de plaat zelf hoort, maken 1984 tot een tributeband die live staat als een huis.


Café P79, Markt 79 in Den Bosch, opent haar deuren om 16.00 uur. Het programma begint om 17.00 uur.
Tickets € 7,50 in de voorverkoop via www.p79.nl en onze eigen webshop.