LEGENDS of ROCK Tribute Tour met Van Halen, Deep Purple en Ronnie James Dio

12 jan 2019 20:00 - 01:30h

Wederom een spetterende Classic Rock Night met Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Stormbringer en Ronnie James Dio by The Dutch Disciples.

Podium de Vorstin Hilversum € 15,00
€ 20,00 dagkassa
KOPEN

Op zaterdag 12 januari a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour wederom naar Podium de Vorstin voor een spetterende Classic Rock Night met Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Stormbringer en Ronnie James Dio by The Dutch Disciples. Alle hits zoals o.a. Jump, Running With The Devil, Smoke On The Water, Child In Time, Since You've Been Gone, Long Live Rock 'n Roll en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Van Halen by Van Hagar, Deep Purple by Stormbringer en Ronnie James Dio by The Dutch Disciples is dit voor de liefhebbers een Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Van Halen by Van Hagar
Van Hagar is een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van ‘toen’: energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als I’m The One, Runnin’ With The Devil, Amsterdam, Hot For Teacher, Top Of The World, Why Can’t This Be Love, Judgement Day, Dreams, Man On A Mission, Poundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende Jump, Eruption en Right Now passeren de revue.

Deep Purple by Stormbringer
Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor Classic Rock en Deep Purple in het bijzonder! Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering. Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child In Time. Stormbringer beschikt met het Deep Purple repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rockmuziek die ooit zijn gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare Smoke On The Water. Een typische Stormbringer-set weerspiegelt het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit Hush uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984. Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up (Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond.

Ronnie James Dio by The Dutch Disciples
Tribute to één van de beste ‘Voices of Rock’: Mr. Ronnie James Dio. The Dutch Disciples is een project van Praying Mantis & AYREON zanger John Jaycee Cuijpers. Hij zingt in meerdere tributebands, maar zijn hart ligt nog steeds bij één van zijn grootste voorbeelden: Ronnie James Dio. Deze band werd pas medio 2017 opgericht en wil jullie er graag van overtuigen dat de muziek van Rainbow, Black Sabbath en DIO uit de Ronnie James Dio periode nog steeds uniek is en uit echte klassiekers bestaat!! Als ‘partners in crime’ heeft hij de volgende bevriende muzikanten in de band:
Drums: Andre Borgman (ex After Forever, Robby Valentine)
Gitaar: Gert Nijboer (Highway Chile)
Bass: Luuk van Gerven (ex After Forever, Robby Valentine)
Keys: Colly Franssen (ex Jan Akkerman)
LONG LIVE ROCK ‘N ROLL


Podium de Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Tickets dagkassa: € 20,-
Fysieke tickets: Primera en Podium de Vorstin in Hilversum