Slash & Guns N' Roses tribute in Café 't Slik

12 jun 2015 20:00 - 02:00h

Slash n’ Roses zet een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. (zoals de naam al doet vermoeden) Guns N’ Roses gemaakt heeft. 

Café 't Slik Bergen op Zoom € 3,00
€ 3,00 dagkassa

Vrijdag 12 juni a.s. presenteert Muziekcafé 't Slik, Steenbergsestraat 40 in Bergen op Zoom, No.1 Slash & Guns N' Roses tribute Slash N' Roses.
Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash n’ Roses zet een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. (zoals de naam al doet vermoeden) Guns N’ Roses gemaakt heeft. Ook werk van van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en zijn debuut album “Slash” waarop hij met de ex-leden van GNR, behalve Axl Rose, samenwerkt met grote namen als Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Dave Grohl, Fergie, Kid Rock, Adam Levine, Myles Kennedy, Andrew Stockdale en Ian Astbury draaien zij hun handen niet voor om!

De huidige setlist van Slash N’ Roses is vooral geïnspireerd door het meest recente Rock n’ Roll geweld van Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators: Made in Stoke. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van SNR dezelfde liefde en passie voor ‘stevige’ muziek en het werk van Slash en bovengenoemde bands in het bijzonder.

“Verwacht van ons geen verkleed partijen. Wij verspillen geen tijd en energie aan lookalike contests. Het gaat er bij ons om de muziek, de authentieke ‘sound’ en de beleving. De show moet staan als een huis, de muzikale details moeten kloppen. Dát is Slash N’ Roses!” ...aldus de oprichter en bassist Arjan Kok.

Muziekcafé 't Slik, Steenbergsestraat 40 in Bergen op Zoom opent op vrijdag 12 juni a.s. om 20.00 uur haar deuren. Het programma start om 23.00 uur.