try-out The Woodstock All Stars

27 feb 2019 20:00 - 23:00h

The Woodstock All Stars brengt gedetailleerd en vol passie de wereldhits van Woodstock-helden als Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who, Grateful Dead, Crosby, Stills, Nash & Young, e.v.a.

Podium de Vorstin Hilversum € 12,50
€ 15,00 dagkassa
KOPEN

Woodstock is na 50 jaar terug! Op woensdag 27 februari a.s. vindt in Podium de Vorstin in Hilversum de try-out plaats van de nieuwe tribute sensatie The Woodstock All Stars in aanloop naar de indrukwekkende 'Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour' die vanaf maart 2019 te zien is in Nederland en België. The Woodstock All Stars brengt gedetailleerd en vol passie de wereldhits van Woodstock-helden als Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who, Grateful Dead, Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, Tim Hardin, Blood, Sweat & Tears, Richie Havens, Jefferson Airplane, Melanie, Sly & The Family Stone, John Sebastian, Ten Years After, Canned Heat en Johnny Winter. In een pakkende Woodstock ambiance, om zo iedereen te laten ervaren hoe het 50 jaar geleden was wordt deze avond een ware 'trip down memory lane' waarbij het publiek wordt meegevoerd in de flow van 'love & peace'.         

Tijdens de 'Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour' staan naast de The Woodstock All Stars de beste internationale tributebands van o.a. Santana by Oye Santana (UK), Joe Cocker by The Joe Cocker Experience en Creedence Clearwater Revival by Creedence Revived (USA) op het Woodstock-podium. Ze waren uitgenodigd, maar konden er niet bij zijn in 1969, daarom bij ons als special guests, om de flow van ‘love & peace’ nog meer dimensie te geven: The Rolling Stones by The Stones (UK), The Muddy Waters Tribute Band en Led Zeppelin by Letz Zeppelin (UK/BE).

The Woodstock All Stars
Deze dynamische samenstelling van 8 gerenommeerde topmuzikanten brengt met specifieke sounds en beleving de hits van alle bands die in 1969 geschiedenis schreven op het unieke Woodstock festival. Van Jimi Hendrix en Janis Joplin tot Crosby, Stills, Nash and Young, Sly & The Family Stone, The Who en vele andere wereldsterren die hier hun definitieve doorbraak hadden bij het grote publiek. Met The Woodstock All Stars herbeleven we de ultieme Woodstock vibe die het publiek mee terug neemt naar de flower power en love & peace state of mind.

The Woodstock All Stars bestaat uit:
- Lasse Groeneveld: drums
- Ivo Schot: bas
- Barend Lippens: toetsen
- Jirre Stoutjesdijk: lead/rhythm gitaar
- Erwin Gabeler: lead/rhythm/steel gitaar
- Cheryl van Trigt: lead vocals
- Dinant Duenk: lead vocals
- Louis Pluggaard Müller: lead vocals

'Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour' start op zaterdag 16 maart a.s. en is een ode aan één van de belangrijkste en bekendste evenementen in de geschiedenis van de hippiecultuur en popmuziek. Het Woodstockfestival was een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren '60 en van het hippietijdperk. Met het brengen van de beste tributes in een omgeving die dezelfde sfeer uitstraalt als toen, wordt het publiek getrakteerd op het unieke gevoel van deze historische live beleving.

Agenda 'Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour':
- zaterdag 16 maart 2019: Sporthal Rusheuvel in Oss
- zaterdag 6 april 2019: Brabanthal in Leuven (BE)
- zaterdag 13 april 2019: SilverDome in Zoetermeer
- zondag 12 mei 2019: SaZa Topsporthal in Doetinchem
- zondag 30 juni 2019: op het veld bij Breezze in Brielle
- zondag 8 september 2019: Kasteelstad Festival 2019 in 's-Heerenberg
- zaterdag 2 november 2019: Sporthal MFC De Kreek in Kerkdriel
- zaterdag 28 december 2019: Sporthal de Wetteling in Venray
                Op alle locaties is de aanvangstijd 14.00 uur en zijn er zit- en staanplaatsen.

Podium de Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum, opent voor de try-out op woensdag 27 februari a.s. haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur. Er zijn zit-en staanplaatsen!

Tickets voorverkoop: € 12,50 
Tickets dagkassa: € 15,-
Fysieke voorverkoop: Podium de Vorstin, Primera en Platenhuis 't Oor, Leeuwenstraat 44 in Hilversum