Cold Turkey - Rock coverband

Rock coverband Cold Turkey uit Schermer bestaat uit vijf enthousiaste jonge muzikanten. De band werkt een kleine 10 jaar 'on the road’ en wist in die tijd te groeien naar een enorm hoog niveau. Zowel muzikaal technisch als in de podiumpresentatie weet de band onder aanvoering van een excellerende leadzangeres te imponeren.

Met nummers als World On Fire van Slash/Miles Kennedy, Iron Sky van Paolo Nutini en Take A Look Around van Limp Bizkit zet de band een set neer die zijn weerga niet kent. Het repertoire van Cold Turkey reikt van vroeger tot nu. Van Brian Adams tot Skunk Anansie en van Anouk tot Ozzy Osbourne en Rage Against The Machine!

Onlangs werd Cold Turkey, dankzij hun deelname aan ‘The Clash of The Cover Bands, The only road to PARADISO!’, uitgeroepen tot beste coverband van de Benelux en ontving daarvoor ‘The Clash of the Cover Bands Award 2015/2016’ met de daarbij behorende prijzen: een cd-contract met videoclip en een tour van 20 optredens in de Benelux. Inmiddels heeft Cold Turkey haar live-single Take Me To Church gereleased live bij Radio Veronica en is de single te downloaden bij iTunes en te streamen bij Spotify.

 

Videoclips van Cold Turkey:

  

 

Foto's van Cold Turkey:

Wilt u meer weten over Cold Turkey, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Band naam:
Datum evenement/ feest:
Plaats evenement/ feest:
Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw telefoon nummer:
Overige informatie: