Boeken


Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en bieden onze jarenlange ervaring en expertise om uw feest en/of evenement tot een groot succes te maken. Vul in onderstaand contactformulier de band(s) in waar u graag meer informatie over wilt, de datum van uw evenement en uw contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Omdat wij als Artists & Bands Booking Agency alleen bands promoten die wij persoonlijk kennen, weten wij ook wat deze bands kunnen. Niet elke band past bijvoorbeeld op een bruiloft of personeelsfeest. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er een bandlid ziek wordt? Hoe zit het met de faciliteiten van een locatie? Zo zijn er legio voorbeelden te noemen waar rekening mee gehouden moet worden. Al deze punten nemen wij met u door.

Bij elke openbare boeking van onze exclusieve bands bieden wij u indien gewenst gratis posters en flyers en verzorgen de persberichten naar lokale, regionale en/of landelijke media inclusief de sociale media en zorgen er voor dat iedereen op tijd weet wat u uw publiek gaat aanbieden. 

 

     

Aanvraag boeking:

Band naam:
Datum evenement/ feest:
Plaats evenement/ feest:
Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw telefoon nummer:
Overige informatie: