Nieuws

banner img
3 febr in Podium de Vorstin: LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL MET MUSE, U2 EN SNOW PATROL Geplaatst: 07 januari 2018

Op zaterdag 3 februari a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Podium de Vorstin in Hilversum voor een dynamisch live muziek spektakel met MUSE by The MUSE Experience, U2 by In the Name of en Snow Patrol by Snow Control. Alle hits zoals o.a. Plug In Baby, With Or Without YouChasing Cars en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met MUSE by The MUSE Experience, U2 by In the Name of en Snow Patrol by Snow Control is dit voor de liefhebbers een onvergetelijke ervaring van het hoogste niveau.

MUSE by The MUSE Experience
De Engelse superband MUSE staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke ‘catchy’ arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de ‘over-the-top’ stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The MUSE Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In BabyPsychoSupermassive Black HoleTime Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

U2 by In the Name of
In the Name of is uitgegroeid tot de No.1 U2 tribute van Nederland. Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! In the Name of speelde in mooie zalen als o.a. De Maaspoort, 013 Tilburg, P60 (fanclubdag U2 Fanclub Nederland), PARADISO, Podium de Vorstin en Metropool. Ook stond zij op gerenommeerde festivals in Nederland en België. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No NameVertigo en Sunday Bloody Sunday.

Snow Patrol by Snow Control
Combineer een stel ervaren muzikanten met een fikse dosis podiumervaring en een gezamenlijke voorliefde voor Snow Patrol en je hebt een winnende combinatie. Alle Snow Patrol hits gebundeld in een meeslepende 1 tot 1,5 uur durende show. De aanstekers de lucht in bij Chasing Cars, rocken op Hands Open, dansen op Just Say Yes en meezingen op Run. Snow Control bewijst dat wat goed is, snel komt. De band heeft al op een groot aantal bekende podia in Nederland gestaan. En het gerucht gaat dat zelfs Gary Lightbody van Snow Patrol onder de indruk is van Snow Control. De band speelde medio 2011 de eerste shows, wist een indrukwekkend aantal top podia te beklimmen in binnen- en buitenland en de klap op de vuurpijl was het optreden op het hoofdpodium van Tribfest (Hull, UK), het grootste tribute festival ter wereld. In 2014 wist de band veel Snow Patrol liefhebbers te bereiken tijdens een optreden waar ze het podium deelden met The Handsome Poets en Kensington.


Podium de Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum, opent haar deuren om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur.
Tickets voorverkoop: € 15,- via www.devorstin.nl en onze eigen webshop.
Tickets dagkassa: € 20,-.