Nieuws

banner img
Deze maand IN THE PICTURE: Creedence Revived (USA) Geplaatst: 03 december 2018

Creedence Clearwater Revival tribute Creedence Revived uit Amerika schittert komend jaar in onze indrukwekkende 'Woodstock 50th Anniversary Tribute Tour' samen met de beste internationale tributebands van andere Woodstock-helden uit 1969 als Santana, Joe Cocker en Muddy Waters. De hits van andere originele Woodstock-bands/-artiesten, Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who, Grateful Dead, Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, Tim Hardin, Blood, Sweat & Tears, Richie Havens, Jefferson Airplane, Melanie, Sly & The Family Stone, John Sebastian, Ten Years After, Canned Heat en Johnny Winter, worden gedetailleerd en vol passie gebracht door de 'Woodstock All Stars' om zo iedereen te laten ervaren hoe het 50 jaar geleden was. Dit alles passend aangevuld met de allerbeste tributebands van Led Zeppelin en The Rolling Stones (die er in 1969 eigenlijk ook bij hadden moeten zijn) maakt van deze unieke serie van 8 onvergetelijke shows, een ware 'trip down memory lane' waarbij het publiek wordt meegevoerd in de flow van 'love & peace'.


Creedence Revived is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewilde tributebands ter wereld. Wereldwijd spelen ze voor publiek van vaak meer dan 30.000 personen. Met een reputatie van uitverkochte shows overal waar ze staan, is deze band ‘the real deal’.
De groep bestaat uit vier van de meest getalenteerde en eclectische muzikanten van Chicago en LA, bestaande uit een bekroonde zanger die in de industrie de bijnaam ‘de kameleon’ heeft gekregen vanwege zijn unieke vermogen om zijn stem te laten aansluiten op de stijl van elke zanger, een bluesgitarist die blues fans over de hele wereld weet te raken, een studio-bassist die aan vele hit albums heeft meegewerkt en een drummer die theaters uitverkoopt alleen al op basis van zijn unieke stijl van spelen. Organisatoren en bookers zijn zo enthousiast over de prestaties en aantrekkingskracht, dat de band jaar na jaar wordt terug gevraagd op dezelfde evenementen.
"Creedence Revived brengt een gepassioneerde tribute met alle hits als I Put A Spell On YouWho’ll Stop The RainProud Mary en Bad Moon Rising. Wij spelen alsof we de oorspronkelijke band zijn. CCR is legendarisch." - Rich Perez, leadzanger.


Lees en bekijk meer over Creedence Revived >>